Henning Sundwell

Kreativitet er Min livslange last... 

Efter 45 år som tømrer, var det en stor befrielse at kunne slippe de snærende bånd og springe ind i kunstens mytiske univers. 

Det har altid været min passion at betragte mennesker og naturen på mine mange rejser rundt i verden.                            Jeg er på evig jagt efter motiver der inspirerer; Det er summen af disse oplevelser som kommer til udtryk i mine værker. Udfordringen er at bruge materialer på en ny og anderledes måde og få det til at formidle en unik historie og magisk tiltrækningsform.

Jeg er en Vædder fra 1951 og forlod den Københavnske stenbro 1969, for at finde den ultimative kærlighed i Svendborg.   Sammen med min Lis, kan vi inden længe fejre vores guldbryllup sammen med vores to tøser og 4 børnebørn...


                                                                                      


Lis Sundwell

"Lysten til at skabe..

At være autodidakt betyder for mig at være fri for normer og grænser.

Efter mange år i sygehusvæsenet er det en befrielse selv at bestemme over tid og sted.                                                       Friheden til at afprøve grænser og være eksperimenterende falder mig nemt.                                                                         Lige nu, er det abstrakt Fluid Art maleri der har min store passion! Jeg forsøger gennem mine værker at give beskueren mulighed for egen fantasi og refleksion.

Ind i mellem slipper jeg lærredet og folder i mine elskede bøger som er en mere meditativ proces. Når jeg bliver 'vild' skaber jeg mindre skulpturelle beton figurer og Embálláge af de materialer naturen har skabt.

Jeg er en rejselysten Svendborg pige fra 1952, er mor til to dejlige piger som har givet os fire skønne børnebørn..